Home

SAVE the DATE: 24, 25 en 26 november 2017: Flavourites Live!

Het laatste weekend van november zindert het weer in Amsterdam-Noord. De Kromhouthal (ja, die stoere hal aan ’t IJ) wordt dan weer omgetoverd in een enorm leuke, creatieve shopping experience. Honderd smaakvolle webshops die je als pop-up shop kunt bezoeken, designers die je aan het werk ziet en toffe foodtrucks. Zet 24 t/m 26 november 2017 alvast in je agenda, de kaartverkoop start in september!

Maar eerst… vieren we FLAVOURITES FEEST!

Flavourites Feest, da’s Flavourites Live in de lente. Eenmalig, en voor één keer in het midden van het land. Kom ook genieten, workshops volgen, shoppen en feestvieren. Het wordt geweldig!

event, webshoppen, webshops, popupshop, pop-up shop, Utrecht, werkspoorkathedraal, food, food trucks, evenement, shoppen, disco, discorolschaatsen, workshops, designers, culinair, mode, fashion, kleding, kids, baby, interieur, stationery

Flavourites Feest, kom ook!

 

 

 Lees voor een terugblik op Flavourites Live hier het blog van Flavourites of bekijk hier wat de pers schreef over Flavourites Live.

social-media-icoontje-instagram

social-media-icoontje-facebook

 

 

 

Houd ons ook in de gaten op Instagram en Facebook. We houden je wekelijks op de hoogte van het leukste webshopnieuws via onze Flavourites-nieuwsbrief. Niets missen? Meld je hier aan!