Food

Flavourites Live: dat is méér dan alleen shoppen. Ook op het gebied van food+drinks is het smullen geblazen. Elke keer weer weten we de leukste (nee, lékkerste!) foodstalls naar Flavourites Live te halen. Yummie. Nú al zin in!

O, je wilt weten waarmee we je straks gaan verrassen? Komtie, een greep uit ons overheerlijke aanbod!

Romige lattes enzo
Wegens succes geprolongeerd: de aanwezigheid van Babes Coffee op onze vrolijke shopevents. Mán, wat is het lekker om de dag te beginnen met zo’n zalige koffie van deze dames (en vooruit – tegenwoordig ook heren). Met een stralende glimlach krijg je je koffietje in je handen gedrukt. En je dag kan niet meer stuk. Liever thee, of wat lekkers erbij? Kan allemaal.

Hops, aan de wijn
Wat leuk: dit jaar is de überschattige mintgroene caravan van Lekker Wijnig ook van de partij. Een ideaal moment om even een pitstop te maken en bij te tanken. Lekker bijkletsen met je vriendinnen, zus of mams. Uitgebreid je shoppings bewonderen, bedenken wat je alsnog wilt shoppen (nu je er toch bent) en nippen van je wijntje of bubbeltje. Santé!

Holy cow! Smullen!
Kom even aanschuiven bij dit mooie foodkarretje van Holy Cow. De koffie, taartjes én champagne staan er voor je klaar! En ben je er dan toch, shop dan meteen leuke cadeautjes bij de bijbehorende webshop Holy Cow. Genieten!

Sushi-time!
Hier achter de schermen bij Flavourites hebben we het er al tijden over: hoe ge-wel-dig zou het zijn als we sushi konden eten op Flavourites Live? We love it. Vandaar dat we dit jaar dan ook een heus suskikarretje laten komen, van Sushi Time welteverstaan. Nou, daar hebben we nu al zin in hoor. Kom maar door met die california roll, spike shrimp roll of die nigiri tuna teriyaki!

Bruschetta’s van Buschetta
Met je lunch gaat het wel goed komen,. Chef-kok Rob is namelijk weer van de partij met zijn tot foodtruck verbouwde voormalige legerambulance. Schuif aan, plof neer, geniet van een bruschetta pastrami, mozzarella of ander lekkers bij de stoere truck van Buschetta. Zalig gemaakt, om je vingers bij af te likken!

I scream: ice cream!
Wij zijn he-le-maal weg van de gerolde ijsjes van Looping Good. Deze vrolijke jongens snappen wat wij dames willen in het leven. Ice cream. Of het nu november is of niet. Alleen al de wijze waarop je ijsje wordt samengesteld, gehakt en gerold is een lust van het oog. En wacht maar tot je die eerste hap neemt… Zálig. Enjoy!

Happen bij de buren
Na je dagje Flavourites Live de dag afsluiten bij een van de lekkerste visrestaurants van Amsterdam? Of hier tijdens de lunch even lekker neerploffen? Het kan allemaal, want via de Kromhouthal stap je zo Restaurant Stork binnen. Hip, licht, industrieel en vooral met heerlijk eten.