Locatie

Flavourites Live vindt elk jaar plaats in de Kromhouthal: de voormalige Stork-fabriek. Dé hippe, stoere en industriële evenementenlocatie van Amsterdam! De Kromhouthal ligt direct aan ’t IJ en is perfect bereikbaar per openbaar vervoer (je ziet de hal al liggen vanaf Amsterdam CS) of met de auto. Parkeren is gratis in de directe omgeving maar let op: parkeerplaatsen zijn beperkt.

Flavourites Live is elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Flavourites Live is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet. Verder is er een borstvoedings-/kolfruimte aanwezig, vraag ernaar bij de entree.

Adresgegevens
Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam-Noord

Routebeschrijving
Het is ’t gemakkelijkst om met het OV naar Flavourites Live te komen:

Met de trein: 
Pak de trein naar Amsterdam CS, en aan de achterkant van het station zie je (aan de overkant van ’t IJ, kijk naar rechts) De Kromhouthal al liggen. Vanaf het station kun je de OV-fiets, pont, fiets of bus pakken.

Met de pont vanaf A’dam CS: 
Pak aan de achterzijde van Amsterdam CS de pont die IJpleinveer heet. Voorheen liep je dan naar links, nu loop je naar rechts om de pont te pakken. De pont vaart minimaal vier keer per uur (ook in het weekend) en doet er vijf minuten over. Vanaf daar is het een kwartier lopen naar de Kromhouthal. Liever niet lopen? Tip: huur op Amsterdam CS een OV-fiets! Da’s lekker relaxed, zeker als je veel shoppings hebt aan het einde van de dag… Meer info over OV-fiets vind je hier.

Liever niet lopen vanaf de pont? Pak dan de pendelbus! Hij staat op je te wachten bij ’t IJpleinveer en is hij er nog even niet, dan is hij onderweg om jou naar de Kromhouthal te brengen! En ook na het shoppen dropt hij je graag weer vanaf de Kromhouthal bij het pontje. Fijn hè!

Oké, oké… bovenstaande bus ziet er wel heel tof uit. De realiteit is iets anders :-).
Kijk, dit is de bus die je kunt pakken als je aankomt bij ’t IJpleinveer:

Hahaha, dit is ‘m dus. Wat een knappert hè. Het goede nieuws: je zit droog! Yay!

Nieuw: pont KNSM-eiland – A’dam-Noord (handig voor fietsers!)
Kom je op de fiets vanuit Amsterdam? Vlakbij de Sissy Boy-winkel op KNSM-eiland vertrekt een pont (Oostveer, hij vaart drie keer per uur) naar de Zamenhofstraat in Amsterdam-Noord. Vanaf daar is het twee minuutjes fietsen naar De Kromhouthal.

Met de bus:
Bus 32, 33 en 38 brengen je naar het industrieterrein waar je De Kromhouthal vindt. Uitstappen bij halte Hamerstraat of Johan van Hasseltweg.

Met de auto:
Neem op de A10 de afslag Amsterdam Noord (S116). Kom je vanuit richting Den Haag/Utrecht, ga einde afslag links. Kom je vanuit richting Coentunnel, ga einde afslag rechts. Volg Amsterdam Noord/Centrum en neem de afslag S118 (Noord 100-399). Einde afslag naar links. Op rotonde naar rechts, rijd ongeveer 400 m. tot je aan de linkerkant Dirk vd Broek ziet. Vlak hiervoor ga je naar links. Rij door, met de bocht mee naar links  en dan zie je aan de rechterkant de Flavourites Live-vlaggen. Parkeren is hier en in de omliggende straten gratis.

* Afslagje gemist en zit je voor je het weet in de IJtunnel? Rijd ‘m uit, links voorsorteren en zodra het kan (eerste stoplichten) omdraaien. Ga weer de IJtunnel in en neem de eerste afslag: S118 (Noord 100-399). Einde afslag naar rechts, en dan op de rotonde de eerste rechts nemen. Verder zie boven.

Tip: zin om na sluitingstijd van Flavourites Live nog even te blijven plakken in Amsterdam-Noord? Er zijn leuke restaurants in de buurt:

* Restaurant Stork
* THT
* Plekk
* De IJkantine
* Hotel De Goudfazant
* Loetje aan ’t IJ