Nieuws

Lekker zacht
Mooi hè, deze zachte, aaibare items van Love4labels.nl. Ze zijn van het label Ruby Tuesday en eerlijk is eerlijk: wij kunnen niet wachten totdat we ze straks live zien. Mmmooi! Net als de rest van de items die Love4labels.nl gaat meenemen, trouwens. Hier gaat ons modehartje sneller van kloppen.

 

Wa’s da? Een knipbus!
Wat je hier ziet is een stukje van de knalroze knipbus van Annemiek van b.Pink. Annemiek mailde ons: of ze op Flavourites Live mocht komen knippen en leuke vlechtkapsels mocht laten zien enzo. Vonden we meteen een goed plan. Want hé, als je haar maar goed zit, hè! Maakt je dagje Flavourites Live helemaal compleet. We zijn benieuwd joh! Wie weet schuiven we zelf ook nog even aan. Eén ding is zeker. Die roze bus, die valt niet te missen!

 

Voor in de schoen of zak
Ook de Sint komt graag naar Flavourites Live :-). Niet zo heel gek want mán, wat kan hij hier een hoop cadeau-ideeën opdoen! Een adresje waar Sint en z’n Pieten dit jaar zeker even langsgaan is Littlekingarthur.com. Hier is het een soort van Sinterklaaskasteel. Een fantastische collectie origineel en mooi speelgoed van bijzondere merken! Neem de art blocks. Perfect speelgoed voor de allerkleinsten, want wist je dat baby’s vooral worden aangetrokken door afbeeldingen in zwart-wit? Da’s dus ook een leuke kraamcadeautip…

 

Kom kletsen & een kopje aandacht drinken
Gezinnig.nl heeft nog geen editie van Flavourites Live overgeslagen. Rianne, eigenaresse van Gezinnig.nl: “Ieder jaar is het een feest om zoveel klanten te ontmoeten en ieder jaar organiseren we leuke extra’s om bezoekers te verrassen. Dit jaar gaat we aandacht schenken. Letterlijk. Dat doen we natuurlijk met de kletsboeken, die zijn daar speciaal voor gemaakt. We hebben ook een speciale gast: de Mobiele Aandachtschenkerij van Annet de Vries met vers gezette biologische aandachtskruidenthee.”

Kom alle Kletsboeken eens van dichtbij bekijken, de gloednieuwe Checkpad bewonderen en een kopje aandacht drinken. Ook hebben ze leuke aanbiedingen, vrolijke cadeautjes en er staat elke dag een beroemdheid achter de kassa. Op vrijdag is opvoedkundige Tischa Neve geboekt en zaterdag kun je Michal Janssen, schrijfster van de Kletsboeken, ontmoeten. Ze pakken je aankopen mooi voor je in en je kunt ze natuurlijk het hemd van het lijf vragen. Kortom: Gezinnig.nl heeft alle ingrediënten in huis voor een fijn gesprek!

Uniek: de DWRS | DISNEY collectie
Bij de stand van Dwrslabel.com kun je de complete DWRS | DISNEY collectie bewonderen en shoppen. Mickey op sneakers en laarsjes, hoe leuk! Prijs sneakers: € 119,95.

 

Mooie binnenkomer met Raamtekening.nl
Al bij de entree springt ‘ie in het oog: de gi-gan-tisch grote raamtekening van Raamtekening.nl. Want ja – Raamtekening.nl is er ook bij!  Je kunt natuurlijk raamtekenen en krijtstiften + doeboeken shoppen, maar ook een leuke tekenplaat maken.

T E K E N P L A A T   –   L A R G E
Kies een printable, of verzin zelf wat. Teken met vrolijke kleuren ZIG Posterman stiften en maak gebruik van de leuke extra’s zoals: vintage foto’s, gedroogde bloemen en blaadjes en veren. Het is ook leuk om zelf foto’s mee te nemen en daar creatief mee aan de slag te gaan. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.  Foto: Laif fotografie.
Wall of Fame bij Woon247.nl
Het is sowieso geen straf om te komen neuzen bij de leuke woonaccessoires van Woon247.nl, maar dit is wel héél leuk: de Wall of Fame! Maak een foto bij de Wall of Fame, post ‘m op social media en win je aankoopbedrag terug. Yay!
Aan de slag!
Kijk, dit zijn wij: Maya, Marije en Natascha. Druk aan het brainstormen over Flavourites Live 2017. Alle ideeën en (soms wilde) plannen komen op tafel. Hoe dat er aan toegaat, achter de schermen? Lees erover op ons blog.

 

Beursbeeld door de jaren heen
We hebben ze even op een rijtje gezet: alle beursbeelden van de afgelopen jaren. Leuk om te zien hè! Dit is alweer de tiende editie – als we ons Flavourites Feest van afgelopen mei meetellen. Wat is er veel gebeurd, wat is er veel veranderd in webshopland! Maar één ding blijft onveranderd: een selectie van alleen de állerleukste webshops waar je ‘live’ kunt komen shoppen.