Workshops & demonstraties

Flavourites Live is meer dan shoppen alleen! Ontmoet de makers achter unieke producten, kijk de kunst bij ze af en ga zelf ook creatief aan de slag. Kruip in de rol van designer en schuif aan bij diverse workshops. Aanmelden kan op de dag zelf, tenzij we het hieronder aangeven.

 

Maak geweldige foto’s met je smartphone
Deze workshop wil je niet missen! Anki van Zilverblauw geeft op zaterdag en zondag i.s.m. Eliza was Here mini-workshops smartphone fotografie. Haal tijdens je vakanties het maximale uit je smartphone, kom langs voor zo’n leuke en leerzame workshop!
Tijden:
10.30 – 12.00 – 13.00 – 15.00. Aanmelden kan bij binnenkomst. Let op: de plekken zijn beperkt, vol = vol!

Kom naar het workshopplein
Wil je het shoppen even afwisselen met iets moois maken? Even tot rust komen en je creativiteit de vrije loop laten? Achterin de Kromhouthal, aan de kant van ’t IJ, kun je gezellig komen aanschuiven. Je vindt er verschillende ontwerpers en webshopeigenaren die ook creatieve workshops geven. Thuis aan de slag? Shop hier de leukste DIY-materialen!

Hieronder vind je een voorlopig overzicht van wat er te doen valt op het workshopplein:

Allerwarmst.nl
Leer armbreien en maak je eigen dikke, wollen plaids bij Allerwarmst. Of ga je liever voor zo’n indrukwekkende hanger van wol? Echt waan-zin-nig mooi, wij zijn zo’n groot fan van deze prachtige producten! Je kunt de plaids en andere mooie, handgemaakte producten overigens ook kant-en-klaar kopen.

Wil je een workshop volgen bij Allerwarmst? Dan is het slim om je te verzekeren van een plekje door Renate even een mail te sturen via info@allerwarmst.nl.

Bloemen van papier
Judith van Splendith.nl gaat met je aan de slag met het maken van bloemen van papier. En echt waar: die zijn wáánzinnig mooi! Kom langs, schuif aan, leer ze zelf ook maken. Echt een aanrader! En als je er toch bent: shop meteen die heel leuke DIY-materialen die Judith verkoopt.

Edgy illustraties
De illustraties van Darja Brouwers van Kokonoma worden ook wel omschreven als ‘anders-dan-anders’, stoer, poëtisch en vaak met een edge, zonder dat je dat wellicht in eerste instantie doorhebt. Haar pentekeningen ontstaan vanuit een klein detail dat haar aandacht trekt en tijdens het maken ontstaat er dan langzaam een verhaal in haar hoofd. Tijdens Flavourites Live krijg je een ‘live’ kijkje in de keuken, want Darja komt ter plekke illustreren en deelt de verhalen achter de beelden. Tipje: haar prachtige illustraties kun je natuurlijk ook meteen komen shoppen!

Mooi verpakte cadeautjes
Pssst… ontzettend leuk adresje gespot: Salut Stefanie. Stefanie maakt stempels en ontwerpt hier (geboorte)kaartjes en posters mee. Ze startte onlangs een grootscheepse crowdfundingsactie om een bedrag bij elkaar te krijgen waarmee ze haar business in de markt kan zetten. Goed nieuws; het is gelukt! Binnenkort zijn haar producten dus allemaal te koop in haar eigen webshop en voor degenen die niet kunnen wachten: kom stempels maken en hiermee cadeauverpakkingen maken tijdens een workshop op Flavourites Live!

___________________________________________________________________________________________________

Glancy van Glancy.nl. Fotografie: Arno Massee

Mignon van Loveyourinterior.nl

Work-sessies bij de Flavourites-stand
In het midden van de hal loop je tegen de stand van Flavourites aan. Hier vinden elke dag heel leuke, inspirerende en leerzame sessies plaats. Kom ook!

Interieurstyling
Heeft je huis een make-over nodig maar weet je niet hoe te beginnen? Zoek je naar de perfecte kleurencombinatie, wil je jouw woonsmaak met die van je partner mixen of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste meubels en accessoires? Mignon van Loveyourinterior helpt je graag op weg in een gratis speedcoachsessie. In 20 minuten beantwoordt ze je meest prangende woonvragen. En wil je mer? Dat kan, want Mignon biedt ook interieurcursussen waarmee je zélf stylist wordt.

Let op: van tevoren inschrijven is handig, zodat je je gratis sessie niet misloopt!
Mail even met Mignon via loveyourinterior@mignonvandebunt.nl..

Coaching voor (door)startende onderneemsters
Stel, je bent ondernemer en je wilt zowel persoonlijk als zakelijk groeien. In het grote aanbod van coaches zie je door de bomen het bos niet meer. Voor wie moet je kiezen? Welke aanpak past het beste bij jou? Glancy van het gelijknamige Glancy.nl heeft jarenlang ervaring als imago- en ondernemerscoach en ontwikkelde een unieke aanpak. Binnen 3 of 6 maanden ontdek je wat jouw sterke punten zijn en ga je gegarandeerd groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Iets voor jou? Wil je ook het állerbeste uit jezelf halen? Schuif dan aan bij Glancy voor een gratis speedcoachsessie van 20 minuten en ontdek of haar aanpak bij jou past!

Let op: van tevoren inschrijven is handig, zodat je je gratis sessie niet misloopt!
Mail even met Glancy via glancy@glancy.nl.

Het – voorlopige – programma is als volgt:

Vrijdag
11.00-13.00 Interieurstyling speedsessies met Mignon van Loveyourinterior.nl
14.00-17.00 Coaching speedsessies met Glancy.nl

Zaterdag
11.00-13.00 Interieurstyling speedsessies met Mignon van Loveyourinterior.nl

Zondag
11.00-13.00 Interieurstyling speedsessies met Mignon van Loveyourinterior.nl

 

 

 

_mg_9208